De boever ramen: voordelen en ervaringen

De Boever Aluminium & PVC Ramen is een erkende en professionele plaatser van ramen en deuren. Ze staan elke dag paraat om je te helpen met de levering en installatie. In dit artikel bespreken we wie ze zijn, waarin hun meerwaarde ligt en hoe eerdere klanten hun bezoek hebben ervaren. Wil je graag in contact komen met verschillende erkende installateurs van ramen en deuren? Vul ons offerteformulier in.

Wie is De Boever ramen en deuren?

De Boever is een jong en gemotiveerd bedrijf dat in 2005 is gestart in Wetteren. Ze staan bekend om hun reputatie als betrouwbare leverancier van hoogwaardige ramen en deuren.

Sinds hun oprichting hebben ze zich onderscheiden door een focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Hun team van meer dan 40 medewerkers zet zich elke dag in om de best mogelijke service te bieden, van advies en inspiratie tot een uitstekende dienst na verkoop.

Als Profel Expert garandeert De Boever dat de levering en installatie van materialen altijd van zeer goede kwaliteit zijn.

De Boever staat garant voor zowel de bezorging als plaatsing van aluminium, pvc en houten buitenschrijnwerk. Dit geldt voor zowel nieuwbouw- als verbouwingsprojecten.

Bij De Boever kun je terecht voor de volgende zaken:

  • Zonweringen: knikarmschermen, zonwerende veranda’s en windvaste screens.
  • Rolluiken: voorzetrolluiken, inbouwrolluiken en opbouwrolluiken.
  • Poorten: kantelpoorten en sectionaalpoorten.
  • Ramen en deuren: in aluminium, pvc of hout.
  • Veranda’s
  • Lichtstraten
  • Vliesgevels

De juiste ramen en deuren kiezen voor je renovatie- of nieuwbouwproject is niet altijd een makkelijke beslissing. De Boever staat daarom klaar om je te begeleiden in je wensen.

De Boever heeft meerdere vestigingen [Wetteren & Aalst]

Sinds kort heeft De Boever, naast hun vestiging en toonzaal in Wetteren, ook een tweede toonzaal en vestiging in Aalst geopend. Daar streven ze, net zoals in Wetteren, elke dag naar tevreden klanten.

Hun contactinformatie zoals telefoonnummer, e-mail, en adres, vind je gemakkelijk terug op de website. Er is een toonzaal in Wetteren, Aalst, Destelbergen en Oostende.

Deskundig advies binnen handbereik
Vraag nu een offerte aan en we brengen je in contact met de juiste mensen.
arrow Ontvang offertes en advies op maat

Waarom kiezen voor Boever ramen, deuren en poorten?

Het professionele team van De Boever, bestaande uit meer dan 40 medewerkers, staat elke dag klaar om optimale dienstverlening en uitstekende nazorg te bieden. Als Profel Expert garandeert De Boever de levering en installatie van hoogwaardige materialen.

Sinds 2021 heeft De Boever zich gespecialiseerd in het beter isoleren van woningen, mede door het gebruik van de beste isolerende profielen en glas. Hierdoor kun je besparen op je energiefactuur.

Een vakman meet een raam op.

De Boever ramen en deuren ervaringen [2024]

De Boever ramen en deuren scoort uitstekend op Google Reviews en heeft ook een voortreffelijke Trustlocal Score.

De Trustlocal Score is een objectieve beoordeling, waarbij reviews een cruciale rol spelen. Daarnaast worden factoren zoals ervaring, keurmerken, en opleidingen meegenomen in de berekening van deze score.

Vul het offerteformulier in en vind de beste ramen en deuren expert

Heb je professioneel advies nodig over ramen en deuren? Vul ons offerteformulier in en kom in contact met meerdere erkende installateurs in jouw regio.

Zij sturen je offertes met prijsvoorstellen en aanbevelingen op maat. Hierdoor kun je je beter informeren en verschillende tarieven vergelijken. Zo vind je de beste oplossing voor jouw situatie.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welke type ramen zoekt u?

2. Beschrijf uw project

3. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.