Sapa ramen: aluminium raamsystemen, inbraakwerendheid en raambeslag

Ontdek de wereld van Sapa ramen, waar elegantie en veiligheid elkaar ontmoeten in aluminium raamsystemen. Deze ramen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook beveiliging tegen inbraak. Met een breed scala aan stijlvol raambeslag, vind je bij Sapa de perfecte mix van design en functionaliteit. Verken de mogelijkheden en geef je woning een stijlvolle, veilige update.

Wie zijn Sapa Belgium?

Sapa Belgium, expert in aluminium ramen en deuren, biedt je met hun eigen atelier een mix van lokale expertise en wereldwijde ervaring.

Als je op zoek bent naar stijlvolle, duurzame oplossingen, zijn hun op maat gemaakte aluminium profielen een uitstekende keuze.

Ze staan bekend om hun praktische oplossingen voor elk probleem en bieden een persoonlijke service via hun netwerk van verdelers.

Met Sapa kies je voor milieubewust en innovatief design, perfect afgestemd op jouw behoeften.

Een man doet zijn Sapa raam open.

Sapa aluminium profielen: zeven productlijnen

Bij Sapa Belgium vind je een veelzijdig assortiment aan aluminium profielen, verdeeld over zeven productlijnen, elk met unieke kenmerken en toepassingen.

1. Aluminium SOLEAL NEXT-raam 75 mm

Dit systeem staat voor maximale architecturale vrijheid. Met zijn slanke design en superieure prestaties is het ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie.

2. Avantis 95

Een systeem met een diepte van 95 mm, ontworpen voor hoge thermische prestaties. Geschikt voor BEN-woningen, eco-huizen of passieve huizen.

3. Avantis 75

Dit raamsysteem biedt een combinatie van esthetiek en functionaliteit met een inbouwdiepte van 75 mm. Het is ideaal voor projecten waarbij thermische efficiëntie belangrijk is.

4. Avantis 75 HV

Dit unieke systeem met een verborgen vleugel biedt een strak en minimalistisch design. Met zijn thermische prestaties en subtiele uiterlijk is het perfect voor moderne architectuur.

5. Avantis Smartline 70

Een raamsysteem dat uitblinkt in thermische prestaties en designflexibiliteit. Het is ideaal voor wie op zoek is naar een energiezuinige en esthetische oplossing.

6. Avantis smartline 70 ligna

Dit systeem combineert de look van stalen ramen met de voordelen van aluminium. Het is perfect voor wie de industriële stijl wil integreren in een energie-efficiënte opzet.

7. Plaisance 50

Een eenvoudig en ongeïsoleerd raamsysteem met een inbouwdiepte van 50 mm. Ideaal voor projecten waarbij basisfunctionaliteit en kostenefficiëntie voorop staan.

Meer weten over Sapa ramen?
Vraag gerust advies en ontvang prijzen op maat!
arrow Ontvang offertes

Extra inbraakwerende Sapa ramen

Sapa’s extra inbraakwerende ramen zijn jouw schild tegen ongenode gasten, gemaakt met krachtige aluminium profielen en slimme veiligheidsfuncties voor een geruststellende beveiliging zonder in te boeten op stijl.

1. Avantis 75 SF

Stel je een raam voor dat de veiligheid van een kluis biedt. Dat is Avantis 75 SF, speciaal ontworpen voor gebouwen waar veiligheid geen compromis kent. Met een geavanceerd 3-kamersysteem, biedt het een stevig en betrouwbaar schild tegen inbraken.

2. A92 BR

Heb je ooit gedacht aan ramen die zelfs kogels weren? A92 BR maakt het mogelijk. Dit kogelwerende systeem is perfect voor plekken waar extreme veiligheid noodzakelijk is, met zijn krachtige bescherming die zowel kogels als inbrekers buiten houdt.

3. Thermo 74

Brandveiligheid kan levensreddend zijn, en daarom is Thermo 74 ontwikkeld. Dit brandwerende aluminium systeem is jouw betrouwbare partner voor deuren en scheidingswanden, ontworpen om te beschermen tegen de vlammen en tegelijkertijd elegant te blijven.

4. Elegance 52 FR

Een brandwerend gevelsysteem dat sterkte en elegantie combineert, terwijl het actief bijdraagt aan de brandveiligheid van jouw gebouw. Elegance 52 FR helpt om vuur en rook te beperken, waardoor de veiligheid van je gebouw aanzienlijk verbetert. Het is een systeem dat niet alleen levens kan redden, maar ook de esthetische waarde van je gebouw verhoogt.

Meer info en advies nodig?
Vraag dan nu offertes aan.

Tip: bekijk zeker ook de collectie Sapa decoratieve raamkrukken

Verken zeker eens de Sapa collectie van decoratieve raamkrukken als je op zoek bent naar die extra toets van persoonlijkheid en stijl voor je ramen.

Elk ontwerp is een kunstwerk op zich, gemaakt om niet alleen functioneel te zijn, maar ook een esthetische aanvulling op je interieur.

1. Passion

Deze collectie combineert schoonheid met veelzijdigheid. Of je nu houdt van de warmte van hout, de koelte van roestvrij staal of de elegantie van brons, Passion heeft het allemaal. Elk materiaal brengt zijn unieke charme, waardoor elke raamkruk een persoonlijk tintje krijgt.

2. Temptation

Denk aan Temptation als het ultieme spel van kleuren en afwerkingen. Deze collectie biedt je de vrijheid om te spelen met de exclusieve Sapa afwerkingen.

Van minimalistisch aluminium tot rijke zwarte tinten, elke kruk is een uitnodiging om je ramen op een unieke manier te personaliseren.

3. Selection

Minimalisme ontmoet functionaliteit in de Selection collectie. Elke raamkruk is ontworpen om naadloos te integreren met je interieur, terwijl het toch een aangename tactiele ervaring biedt. Het gaat hier niet alleen om de look, maar ook om het gevoel van kwaliteit en duurzaamheid bij elke aanraking.

Moeder en dochter voor een raam.

Sapa ramen laten installeren door een erkende deskundige? Verstuur je aanvraag en krijg meerdere offertes op maat

Op zoek naar de perfecte Sapa ramen voor jouw thuis? Zet de eerste stap naar een stijlvolle upgrade met een eenvoudige offerteaanvraag.

Onze erkende specialisten staan klaar om jouw visie te realiseren. Met offertes op maat krijg je inzicht in de mogelijkheden, prijzen en expertise die jouw project nodig heeft.

Kies voor kwaliteit en vakmanschap – verstuur vandaag nog je aanvraag en ontdek het verschil met Sapa ramen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welke type ramen zoekt u?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.