Thys deuren: soorten, mogelijke materialen en troeven

Tegenwoordig kiezen we niet enkel voor functionele aspecten bij het kiezen van een deur. De stijl speelt nu ook een grote rol. Group Thys is een prominente speler op de markt die zich onderscheidt door een uitgebreid assortiment aan deuren te hebben. Van moderne designs tot tijdloze klassiekers: het kan allemaal. Lees verder en ontdek meer info over de Thys deuren.

Wie is group Thys?

Group Thys is een Belgisch productiebedrijf dat zich specialiseert in binnendeuren, vloeren, plafondpanelen en keukens. Bovenal staat het bedrijf bekend om hun sterk gewaardeerde deuren.

Binnen de deuren biedt de organisatie een breed aanbod: houten Thys deuren, verfdeuren, glazen deuren en zelfs schuifdeuren.

Al deze deuren zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen met diverse afwerkingen en vele mogelijke afmetingen.

Thys deur plaatsen in huis

Thys kwaliteit deuren bestellen: alle opties op een rij

Wat zijn nu precies de opties bij Thys deuren? Hieronder vind je een handig overzichtje

1. Deuren met deurlijsten en zichtbare scharnieren

Wanneer je op zoek bent naar deuren met deurlijsten en zichtbare scharnieren vind je hieronder alle opties voor jou en je woning. 

Concept door

De Concept Thys deur is een plaatsklare deur met drie zichtbare scharnieren en een omkeerbaar slot. Bovendien is de kruk zichtbaar en heeft de deur een deurlijst.

Het deurgeheel kan je zowel links als rechts draaiend in de muuropening installeren. Daarnaast biedt deze optie een zeer eenvoudige plaatsing

Classic door

De Classic Door van Thys is net zoals de Concept Door eenvoudig in plaatsing, met zichtbare kruk, met deurlijsten, drie zichtbare scharnieren en omkeerbaar.

Terwijl bij de Concept Door alles bij elkaar verpakt zit, zit het deurblad en de deurkast met deurbeslag bij de Classic Door apart verpakt.

Pro plus door

Naast de Concept en Classic door van Thys kan je ook kiezen voor de Pro Plus Door. Deze optie heeft net zoals de vorige opties een zichtbare kruk en deurlijsten.

Maar wat zijn nu de verschillen? De Pro plus door heeft drie zichtbare Argenta scharnieren, een magnetisch slot en een EPB ventilatie

Steel look classic door

Ben je eerder een fan van een industriële stijl voor je binnendeuren? Dan is de Steel Look Classic Door wellicht iets voor jou. Met zijn magnetische sluiting, zichtbare trekker en deurlijsten is het een zeer populaire optie. 

Quick fit

Ben je niet zo handig of heb je eigenlijk niet veel tijd om je binnendeur volledig te installeren? Dan is de Quick fit misschien wel een optie voor jou.

De deuren zijn voorgemonteerd waardoor je heel weinig tijd verliest aan de installatie van je binnendeur. De Quick fit optie is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Pro fit

De Pro Fit deuren zijn enigszins vergelijkbaar met de Quick Fit deuren. Het grote verschil is dat bij de Pro Fit deuren het deurgeheel al voorgeboord is.

2. Deuren met deurlijsten en verborgen scharnieren

Toch eerder op zoek naar deuren met deurlijsten en verborgen scharnieren? Dit zijn jouw opties

Invisible flat door

De Invisible Flat Door is een plaatsklare deur met verborgen scharnieren, magnetisch slot en gelijkliggende deurlijsten. 

Concept invisible

De Concept Invisible Door kan je sterk vergelijken met de Invisible Flat Door. Het enige verschil is dat je bij de Concept Invisible geen gelijkliggende deurlijsten hebt.

Niet zeker welke optie dé perfecte optie is voor jou?
Vul dan snel dit formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend advies op maat.
arrow Ontvang advies op maat

3. Deuren zonder deurlijsten en met verborgen scharnieren

Wanneer je overweegt om deuren zonder deurlijsten en met verborgen scharnieren aan te schaffen van Thys deuren, zijn dit je opties

Loft Plus Door

De eerste optie is de Loft Plus Door. Deze optie heeft een zichtbare kruk, geen deurlijsten, verborgen scharnieren en een magnetisch slot. 

Loft Plus Door No Handle

De Loft Plus Door No Handle heeft zelfs een verborgen klink. Ideaal voor wanneer een klink niet bij je interieur zou passen of ideaal wanneer je een geheime deur wilt. 

4. Glazen deuren

Wanneer je geïnteresseerd bent in glazen deuren heb je bij Thys deuren slechts één optie: Thytan.  

Thytan

De Thytan glazen deuren van Thys zijn plaatsklare deuren met scharnieren of vloerpomp. Bovendien worden de deuren gemaakt uit veiligheidsglas en kan je ervoor kiezen om er ook een deurkast bij te plaatsen. 

5. Onbewerkte deurbladen

Bij Thys deuren kan je ook kiezen voor onbewerkte deurbladen. Zo zijn de schuifdeuren een erg populaire optie. 

6. Accessoires

Als laatste kan je ook nog accessoires voor je binnendeuren aankopen bij de Thys Group. De populairste accessoires zijn klinken, sloten en schuifrails.

Thys binnendeur

Mogelijke materialen voor een thys deur

Bij Thys deuren kan je ook kiezen uit verschillende materialen. Naargelang jouw persoonlijke voorkeuren kan jij kiezen welke binnendeur het beste bij je interieur past.

1. Eik

Eiken binnendeuren zijn tijdloos en stijlvol. Bovendien kan je ze afwerken met verschillende oliën.

2. Laminaat

Laminaatdeuren zijn beschikbaar in heel wat uitvoeringen en kleuren. Wat zijn de opties?

 • Woodlook 
 • Realwood
 • Woodfeeling Vintage 

3. Steellook

De steellook is tegenwoordig erg trendy. Je kan ze vergelijken met stalen deuren, maar de grote verschillen zijn dat ze lichter, goedkoper en makkelijker te installeren zijn. 

4. Tip: je kunt ze ook zelf verven

Verf je liever zelf je gloednieuwe binnendeuren? Kies dan voor een voorgelakte binnendeur. Zo kan jij je deur schilderen in jouw favoriete kleur zodat hij meteen in je interieur past.

Voordelen van Thys binnendeuren plaatsen

Overweeg je om bij Thys binnendeuren aan te kopen? Check dan vooraf even deze voordelen:

 • Thys deuren zijn altijd direct plaatsklaar. Dat wil zeggen dat ze snel te installeren en zeer gebruiksvriendelijk zijn.
 • Thys biedt een zeer breed gamma: binnendeuren in standaardmaten, schuifdeuren, glazen deuren, steel look deuren,…
 • Thys biedt een goede prijskwaliteitverhouding.
 • Veiligheid is een belangrijke factor voor de Thys Group. Zo zijn sommige deurbladen van Thys brandwerend.
 • Thys biedt meestal een compleet pakket aan om de deuren eenvoudig te installeren. Let op: de deurklink moet je wel apart bestellen.
 • Het is een sterk Belgisch merk.
 • Duurzaamheid speelt ook een grote rol bij Thys.
 • Voor sommige producten bestaat er een garantieperiode van wel tien jaar.

Thys deuren laten plaatsen? Vind erkende installateurs via ons offerteformulier

Wil je graag Thys deuren laten plaatsen? Vul onderstaand formulier in en kom in contact met verschillende installateurs. Door de offertes te vergelijken, scoor jij de beste deal voor je renovatie- of bouwproject.

Werk voor al je projecten steeds samen met erkende specialisten. Zo vermijd je onnodige kosten en krijg je steeds advies op maat.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Welk type binnendeuren wenst u?
2*. Hoeveel binnendeuren wenst u?
3. Beschrijf uw project
4. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.