Prachtige ramentrend: onzichtbare profielen!

Ramen zonder zichtbaar profiel: waarom zijn ze zo geliefd?Grote glaspartijen zijn enorm geliefd. Ze stralen klasse uit en zorgen voor een enorme hoeveelheid licht in je woning.

Bovendien geniet je volop van het prachtige zicht op je tuin. Maar de nieuwste trend gaat nog een stapje verder: ramen zonder zichtbaar profiel laten buiten en binnen werkelijk versmelten. Ze creëren een fantastisch wijds zicht.

Nieuwsgierig? Ontdek hier alles over de natte droom van elke interieurspecialist…

Hoe werken ramen zonder zichtbaar profiel?

Deze nieuwste ramentrend voorziet wel profielen in de ramen, maar die worden onzichtbaar gemaakt. Men ontwikkelde een raamprofiel dat volledig onzichtbaar verwerkt wordt:

  • achter de buitenmuur
  • onder de vloer

En die formule werkt: zelfs niet het kleinste stukje profiel blijft zichtbaar!

Aan de binnenzijde krijgt de afwerking een gipsplaat. Die kan je schilderen, zodat het geheel perfect aansluit bij je interieur. De onzichtbare raamprofielen worden op maat gemaakt voor jouw woning. Alle groottes en vormen zijn mogelijk.

Ontvang gratis advies op maat

Binnen + buiten = één

Ramen zonder zichtbaar profiel: een ware trendGrote ramen met schuiframen zijn niet meer weg te denken in een moderne woning. Ze creëren een prachtig uitzicht en een diepere band met de natuur en het leven in de tuin. Maar… vaak zijn raamprofielen een spelbreker.

Hoe dun de profielen ook zijn, ze blijven altijd de scheiding aanduiden tussen binnen en buiten. Ramen met onzichtbare profielen bieden de oplossing: binnen en buiten worden één. Het effect is adembenemend!

Ramen met onzichtbare profielen laten je woonkamer en je tuin versmelten tot een prachtig geheel. Maar de nieuwste ramentrend biedt nog meer voordelen. We zetten ze even op een rijtje:

  • Schuifdeuren: bij ramen zonder profiel en geautomatiseerde schuifdeuren lopen het vloeroppervlak tussen binnen en buiten op hetzelfde niveau door. Je moet nergens meer overstappen.
  • Hoge isolatiewaarde: ramen zonder profiel passen perfect in een passiefhuis of een lage-energiewoning dankzij hun hoge isolatiewaarde.
  • Ventilatiesysteem: het ventilatiesysteem in je woning blijft optimaal werken. Ramen zonder zichtbaar profiel zijn volledig luchtdicht.
  • Opties: je kan ramen zonder profielen kiezen met opties, zoals verluchtingsroosters, raamverduistering en zonwerend glas.

Hoeveel kosten ramen met onzichtbare profielen?

Ramen zonder zichtbaar profielRamen met onzichtbare profielen zijn gloednieuw op de markt. Het gaat bovendien om zuiver maatwerk. Daarom is het beter contact op te nemen met een specialist, zodat je een correct beeld krijgt van de kostprijs voor jouw woning.

Benieuwd?

Vergelijk gerust enkele offertes

Vergelijk gerust enkele offertes, zodat je een prima keuze kan maken en tot honderden euro’s kan besparen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt