Thys deuren: voordelen, aanbod en plaatsing

Als je op zoek bent naar nieuwe deuren, kies dan voor Thys deuren: specialist in deuren, vloeren en keukens. De Belgische producent is innovatief, biedt alleen kwaliteitsdeuren en heeft voor elk vraagstuk een passende oplossing.

aanpalende vertrekken binnendeur

Waarom kiezen voor Thys binnendeuren?

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je specifiek zou moeten kiezen voor Thys deuren.

  • De Thys deuren zijn, als ze geleverd worden, steeds direct klaar om te plaatsen en de deuren zijn zeer gebruiksvriendelijk.
  • Bijzonder is ook het aanbod van Thys, onder meer met een binnendeur van glas, zogenaamde steel look deuren, schuif- en vouwdeuren en allerhande accessoires die de deuren nog meer uitstraling geven.
  • Bovendien biedt Thys een meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.
  • Ook veiligheid speelt een belangrijke rol binnen het aanbod van Thys. Zo zijn de deurbladen die Thys aanbiedt brandwerend gemaakt. Het zijn details, maar die maken wel het verschil. Met Thys deuren kun je voor de dag komen, zoveel is wel duidelijk.

Wie is Group Thys

Group Thys geniet vooral bekendheid als een erkend en alom gewaardeerde deurenfabrikant. Het is een onvervalst familiebedrijf, ondertussen al weer toe aan de derde generatie.

Bij Group Thys werken momenteel 120 mensen. Ondertussen is Group Thys uitgegroeid van traditionele houthandel naar fabrikant en verdeler van niet alleen deuren, maar ook van vloeren en van keukens.

Ook het renoveren van bestaande parketvloeren is aan de specialisten zeker besteed, zoals het ook aluminium ramen en deuren biedt, deuren van hout levert en het ook specialist is in enkele beglazing en het plaatsen van een nieuwe keuken.

Thys deuren

Ruime aanbod Thys deuren

Glazen binnendeuren

Een fraai uiterlijk en het gebruik van zeer veilig veiligheidsglas. Dat is in de kern wat een glazen binnendeur van Thys is. Mocht de deur vallen, dan is de kans op letsel gering omdat het glas in dergelijke gevallen in kleine stukjes uiteen valt.

De glazen binnendeuren van Thys draait 90 graden naar beide kanten en sluit zich automatisch vanaf 25 graden. Thys biedt twee jaar garantie op deze deuren. Glazen deuren zijn meer en meer populair, die van Thys in het bijzonder. Glas brengt altijd meer licht in je huis.

Steellook deuren

De steellook deur is een compleet afgewerkte deur. Je hoeft de deur dus niet meer te schilderen of bijvoorbeeld van olie te voorzien.

De deur heeft een minimalistische uitstraling met daarbij een aantrekkelijk design en extra smalle en zeer strakke profielen. Deze steel look deur geeft elk interieur een uitzonderlijk slanke en zeer moderne uitstraling.

Ontvang gratis offertes

Schuifdeuren

De schuifdeuren die Thys in het assortiment heeft opgenomen zijn prima zelf te schilderen. De schuifrail is van aluminium en uiteraard worden deze kwalitatief hoogwaardige schuifdeuren met de benodigde bevestigingshaken geleverd.

De schuifdeuren van Thys staan uitstekend in de grotere kamers. Je schildert zelf de schuifdeuren in elke gewenste kleur en maakt van deze deur een unieke deur.

Vouwdeuren

Ook het aanbod aan vouwdeuren van Thys mag er zeker zijn. Je opent de vouwdeuren van Thys in delen of door het terugvouwen van de panelen.

Dergelijke deuren worden ook wel concertina deuren genoemd, of bi-voudige deuren, al bestaan ze vaak uit meer dan twee delen. Met vouwdeuren van Thys haal je echt iets bijzonders in huis. Je voorziet de deur gemakkelijk zelf van een verflaag in de kleur die jij wenst.

Thys deuren zelf plaatsen

Thys deuren: prijs

Thys deuren kosten gemiddeld € 300, inclusief btw. De prijs hangt wel af van welke soort deur je kiest. Zo vind je een goedkope Thys deur al vanaf 100 euro, terwijl er ook duurdere binnendeuren van € 400 zijn.

Kan ik Thys deuren zelf plaatsen?

De deuren die Thys biedt, zijn over het algemeen uitstekend zelf te plaatsen. Thys deuren plaatsen kun je prima zelf, omdat de Thys deuren bij levering geheel klaar zijn voor plaatsing. Met behulp van de duidelijke handeling en de talloze online filmpjes die circuleren, is het plaatsen van de zeer voordelige Thys deuren een fluitje van een cent.

Overigens geldt wel dat de glazen deuren bij voorkeur gemonteerd worden door een specialist, liefst met de nodige ervaring. Het op de juiste wijze plaatsen van deuren van glas vraagt specialisme en het zou zonde zijn dat de deur niet op de juiste wijze geplaatst zou worden.

Vergelijk offertes en vind de juiste deur

Zeker de scherpe offerte die group Thys je kan bieden voor onder meer de Thys glazen deuren (en ook de vloeren en de prachtige keukens) zal je net dat laatste zetje in de rug geven, mocht je nog niet overtuigd zijn van de producten van Thys.

Kernwaarden als gebruiksvriendelijkheid en een zeer scherpe prijs zijn echter altijd gebleven, net als de drang om te innoveren en elk product steeds weer iets te verbeteren. Via onderstaand formulier ontvang je tot 5 gratis offertes en advies.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1. Welk type binnendeuren wenst u?

2. Hoeveel binnendeuren wenst u?

3. Beschrijf uw project

4. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.